Σάββατο 2 Μαΐου 2009

O A.O.ΒΑΡΝΑΒΑ TIMA ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Μια συγκινητική εκδήλωση, με τίτλο "Ο Α.Ο. ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ" πραγματοποιήθηκε την Πρωτομαγιά στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Βαρνάβα. Η νέα Διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να τιμήσει ανθρώπους που με την δράση τους στήριξαν για πολλά χρόνια την λειτουργία της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του χωριού. Και μάλιστα σε εποχές που τα πράγματα ήσαν πολύ δύσκολα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και δύο θρυλικοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Ο ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗΣ και ο ΤΑΣΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ, τους οποίους ο Α.Ο. Βαρνάβα τίμησε για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρό και για το ΗΘΟΣ και την ΣΥΝΕΠΕΙΑ τους.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας κ. ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. ΜΗΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο Πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ κ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ από τις κ. ΒΙΔΑΛΗ ΕΛΕΑΝΑ & ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ. Δυστυχώς δεν παρεβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας, οι υπόλοιποι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, και εκπρόσωποι του ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ, αν και προσκλήθηκαν.

Πρίν τις απονομές διεξήχθη ποδοσφαρικός αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. ΒΑΡΝΑΒΑ και τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ. Για την ισορία το σκορ του αγώνα ήταν 4 -3.

Ο χώρος του γηπέδου γέμισε κόσμο, μπάλες , φωνές, μουσική. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες μας να κάνουν μια διαφορετική Πρωτομαγιά. Μια Πρωτομαγιά κοντά στον Αθλητισμό.

Στον χώρο της εκδήλωσης συναντήθηκαν όλες οι γενιές. Έβλεπες από μικρά παιδάκια, μέχρι παπούδες με άσπρα μαλλιά. Συναντήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του 1945, με τους ποδοσφαιριστές του ... 2015. Και μαζί όλες οι ενδιάμεσες γενιές.

Η συγκίνηση, όμως, ήταν μεγάλη όταν τιμήθηκαν συμπολίτες μας που, πριν πολλά χρόνια, έπαιξαν μπάλα, ασχολήθηκαν σαν παράγοντες με την Ομάδα, συμπαραστάθηκαν στην Ομάδα. Ήσαν οι άνθρωποι με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Οι άνθρωποι που πρέπει αν αποτελέσουν παράδειγμα για τους σημερινούς νέους ανθρώπους.





Οι συμπολίτες μας που τιμήθηκαν ήσαν οι:


1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής ο Αποστόλου ήταν ένας από αυτούς που ως Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Βαρνάβα έδωσε πολλά, γιατί είχε το πάθος και την αγάπη για το άθλημα


2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Στέλιος ήταν από τους πρωτεργάτες για την απόκτηση του πρώτου γηπέδου της Ομάδας στην Βρύση. Με το πάθος που τον διακρίνει αγωνίστηκε, μαζί με άλλους συμπολίτες μας και πέτυχαν κάτι που στην αρχή φαινόταν αδύνατο: να αποκτήσει ο Βαρνάβας γήπεδο.


3. ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όσοι τα τελευταία χρόνια ήσαν κοντά στην Ομάδα σίγουρα θα θυμούνται τον Τάκη τον Θεοδωρή να είναι παρών σε κάθε αγώνα της, μερικές φορές μάλιστα και ο μοναδικός φίλαθλος.


4. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.

Ο Γιάννης ο Κατσίκης πέρασε από όλες τις θέσεις της Ομάδας. Ποδοσφαιριστής, Διοικητικός παράγοντας, αλλά και προπονητής. Έχει μείνει στην ιστορία για το πάθος του για το ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και για την τοπική Ομάδα.


(δεν προσήλθε)


5. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠ.

Άλλο ένα πρόσωπο από αυτά που αν δεν ασχολιόντουσαν με την Ομάδα ίσως αυτήν να μην υπήρχε. Είναι από τους πρωτεργάτες για την δημιουργία αυτού του γηπέδου που σήμερα θαυμάζουμε. Με την προσωπική του παρουσία, την οικονομική στήριξη και την αγάπη του έδωσε πνοή στην ομάδα μας.


(δεν προσήλθε)


6. ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Ιπποκράτης από τον πρώτο καιρό που ήρθε στον Βαρνάβα ασχολήθηκε με την Ομάδα μας και μάλιστα πάλεψε γι΄ αυτήν σε εποχές που πήγαινε για διάλυση. Διέθεσε και χρόνο και χρήμα , συνεχίζοντας μέχρι σήμερα την προσφορά του.


7. ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος ο Πέππας πέρα από την συμμετοχή στην Ομάδα ως ποδοσφαιριστής, την στήριξε οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα της, αν και εδώ και πολλά χρόνια δεν μένεις το χωριό μας.


(δεν προσήλθε)


8. ΠΕΠΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Άλλος ένας παλιός ποδοσφαιριστής, ο οποίος, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο δεν εγκατέλειψε την Ομάδα, αλλά στάθηκε δίπλα της και σαν Διοίκηση, αλλά και αργότερα με την οικονομική του στήριξη, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα.


9. ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Δ.

Ποιος δεν θυμάται τον Μπαρμπαγιάννη να φωνάζει, να αγχώνεται, να ζει κάθε παιχνίδι της Ομάδας; Αλλά και όταν έπαψε να είναι στην Διοίκηση, για πολλά χρόνια παρέμενε κοντά στην Ομάδα με το ίδιο πάθος.


10. ΣΚΑΡΠΑΘΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Τέλος, αλλά όχι τελευταίος, ο Μιχάλης. Ένας ακόμη άνθρωπος που χωρίς να είναι γέννημα – θρέμμα του Βαρνάβα, αγάπησε και το χωριό και την Ομάδας μας. Πάλεψε κι αυτός ως διοικητικός παράγοντας σε δύσκολες εποχές και κράτησε ζωντανή τούτην την Ομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009 - 2010 (ΕΠΙΛΕΞΤΕ: Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Β΄ Φάση - Γ΄ Κατηγορία Γ1 Όμιλος)

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Ο.Β.

Πρόεδρος ...................ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.
Αντιπρόεδρος ..............ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΠ.
Β΄ Αντιπρόεδρος...........ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γεν. Γραμματέας ..........ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Π.
Αναπλ. Γραμματέας.......ΠΕΤΣΙΟΣ ΤΑΣΟΣ (παραιτήθηκε)
Ταμίας........................ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΡΡΟΣ (παραιτηθηκε)
Γεν. Αρχηγός ..............ΑΔΑΜΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
Αναπλ. Γεν. Αρχηγού ....ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓ.
Εφορος Υλικού.............ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ